• INICIU
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • ABIERTU'L PLAZU D'INSCRIPCIóN D'ESPOSITORES PARA GIJóNSECOME 2018

Abiertu'l plazu d'inscripción d'espositores para GijónSeCome 2018

EL FESTIVAL LLANZA UNA PROMOCIÓN ESPECIAL HASTA EL 30 DE XUNU

GIJÓN. 12/04/2018

Abiertu'l plazu d'inscripción d'espositores para GijónSeCome 2018

Les feches para la III edición de GijónSeCome yá tán marcaes nel calendariu. Los amantes de la cultura gastronómica volverán atopase los díes 1 y 2 d'avientu de 2018 na Cortil Ferial Luis Adaro de Xixón para esfrutar de los conteníos del festival gastronómicu más innovador de la rexón, un formatu creáu por mg.lab qu'anguaño cumple trés años, consolidando'l so apueste pola calidá al traviés d'una ambiciosa ufierta d'exhibiciones de cocina en directu, ponencia de primer nivel, talleres especializaos, desgustaciones, firmes de llibros y otres actividaes venceyaes al universu 'gastro'.

El plazu d'inscripción d'espositores atópase abiertu, con una promoción especial para la reserva d'espacios hasta'l 30 de xunu de 2018ente otres novedaes. Toles marques comenenciudes pueden contactar cola organización del festival para solicitar más información. 

Dende Asturies con visión global

Unu de los retos de GijónSeCome 2018 ye axuntar a la mayor representación d'espositores, productores y marques rexonales para convertir el festival n'una ambiciosa amuesa del potencial gastroalimentario d'Asturies, que yá representa más del 10% del PIB rexonal. 

Sicasí, la filosofía del festival ye global, con un conceutu abiertu al esterior, tantu nel ámbitu nacional como internacional. GijónSeCome busca conectar Asturies con otros territorios y enclinos al traviés de la gastronomía, nun formatu innovador onde los espositores siéntanse protagonistes compartiendo los sos productos, destinos ya idees col públicu y otros profesionales del sector.

© GSC

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017