• INICIU
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • PROGRAMA
sábado día 02

12:00 Inauguración GijónSeCome 2017

Bienvenida y visita al recinto

Presentación del programa al cargu d'Ana Rellán, directora de GijónSeCome, ponentes de la II edición y autoridaes oficiales. 

ESCENARIO MAHOU

12:10 Degustación gratuita de café

Montecelio

Degustación gratuita de café nel stand de Montecelio de 12:00 a 21:00 hores.

ZONA MARKET

12:30 Degustación gratuita de variedaes de café

Cafés Dromedario

Degustación gratuita y cates comentaes de variedaes de Cafés Dromedario na so stand na zona Market.

ZONA MARKET

12:30 Taller/cata con Aitor Vega

Cata de Alimentos del Paraíso Natural

Degustación de "Alimentos del Paraiso Natural" n'una cata comentada al cargu d'Aitor Vega, espertu queseru.

Duración: 1 hora

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

13:00 Ponencia al cargu de Juan Llorca

L'alimentación ye la cuestión

JUAN LLORCA, chef con más 22 años d'oficiu, ye un apasionáu de la nutrición y alimentación infantil.

ESCENARIO IKEA

13:00 Taller impartíu por Enrique Salgueiro

¿Cómo faer un expresso perfectu?

Enrique Salgueiro, barista espertu, va enseñanos a realizar el meyor café en casa. El taller va tener llugar nel stand de Montecelio asitiáu na zona Market.

Duración: 1 hora 

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:00 Show cooking de Sergio Rama

Show cooking de Sergio Rama

Sergio Rama, cocineru oficial de la I.G.P.Ternera Asturiana.

ESCENARIO MAHOU

14:00 Taller con degustación de Conservas El Viejo Pescador

Conserves artesanes

Conservas El Viejo Pescador propónvos una maraviyosa degustación de productos artesanos para esfrutar del so escelente sabor y calidá. Les nueses cates caracterizanse por ser bien abondoses, cercanes y nelles entusiasma cuntar lo que faemos y cómo lo faemos, que nos conozáis y pasar xuntos un ratu prestosu.

¡Esperámosvos!¡Veníi con fame!

 

Taller de pagu.

Places llindaes: 20

¡¡¡Sólo 8 plazas disponibles!!!

Preciu: 9 €/ persona (nun inclúi entrada al eventu)

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

14:00 Taller de tiraje de cerveza a cargo de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

14:15 Show cooking al cargu de Carla Soto

Cocina Vegana

Carla Soto, tamién conocida como Nahual, va preparar: "Pad Thai" y "Batíu cremosu de chía, quivi y plátanu"

ESCENARIO IKEA

14:30 Show cooking al cargu de Francis Refolio

De la devesa a la mesa

Francis Refolio va enseñanos la meyor cocina estremeña de la mano de la Diputación de Cáceres.

ESCENARIO MAHOU

16:00 Show cooking al cargu de Viviana Fleischer

Steak Tartar 3.0

Viviana Fleischer, del Restorán El Cencerro, va preparar Steak Tartar 3.0, una nueva versión del steak tartar de siempre.

ESCENARIO MAHOU

16:45 Show cooking al cargu del Gremiu d'Artesanos Confiteros

Tatín

Alberto Díaz y Belén Mata van preparanos "Tatín de pera y quesu d'oveya."

ESCENARIO IKEA

17:00 Taller al cargu de Coca-Cola

Zona Bliss

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora.

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:00 Taller al cargu de Enrique Salgueiro- Cafento

Diferencies ente variedá de café Arábico y Robusta.

¿Cuántu sabes de cafés? Apriende de les sos variedaes de la mano de Montecelio. El taller va tener llugar nel so stand.

Duración: 1 hora 

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:30 Show cooking/ taller infantil al cargu de Estela Antuña, concursante de MasterChef Junior

 "Foodinthebox", sanu, rápido y senciellu.

Estela Antuña va realizar un show cooking para públicu infantil con una de les recetes de "Foodinthebox", cocina sana, rápida y senciella.

Sortéu ente los asistentes de una caxa "foodinthebox" colos mesmos ingredientes pa practicar en casa.

Amás, llévate un bonu descuentu del 15% pa l'alquisición de "caxes con receta" al traviés de la páxina web www.foodinthebox.com

Taller para niños/as mayores de 6 años

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

17:30 Show cooking al cargu de Iván Villar

La Gran Vestusta

Iván Villar va preparar "Boletus grartinados d'afumáu de pría", "Atún coloráu con caviar de llima" y "Papada de gochu asturcelta con langostinos y cóctel de vinu de sidra".

ESCENARIO MAHOU

18:00 Firma de llibros con Gonzalo D´Ambrosio

"La Cocina de Gonzalo D'Ambrosio"

GASTROLIBRERíA

18:00 Show Cooking al cargu de Adrián San Julián e Iratxe Miranda

Yume

ESCENARIO IKEA

18:45 Show cooking al cargu de Marcos Morán

Casa Gerardo

ESCENARIO MAHOU

19:00 Taller de xamón Ibéricu Dehesa de Extremadura

Les sos cualidaes y la so corte a cuchiellu

Taller impartíu por Jesús González León y ufiertáu pola Diputación de Cáceres.

Duración: 1 hora 

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

19:00 Taller al cargu de Coca Cola

Zona Royal Bliss

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola, ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

19:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra de Mahou en GijónSeCome 2017

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

19:15 Show Cooking al cargu de Javier Farpón

Menú Casa Farpón 2017

Javier Farpón va preparar "Versiones del Calamar", "Panceta, Pulpu y Caldu de Gochucu", "Seronda de Casa Farpón", "Arroz Meloso con Rabu de Toru" y "Tatín de mazana".

ESCENARIO IKEA

20:00 Ponencia con cata al cargu de Miguel Puchal

Arume, sabor y testura nel pan

Miguel Puchal, espertu panaderu, va falanos de les distintes variedaes de pan.

Inclúi cata.

ESCENARIO MAHOU

20:30 Taller d'arroces con Bruno Lombán

Restorán Quince Nudos (Ribadesella)

Apriende los trucos para faer un bon arroz de la mano de Bruno Lombán,  chef apasionáu d'esta cebera. 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

20:30 Show cooking al cargu de Rubén Díaz de la mano d' IKEA

Recetas con salmón

Rubén Díaz va preparar " Ensalada de salmón marinado y sardines especiados, mueyu de rábanu picante y güevu buñuelo", "Coca ( pan Bröd mjukkaka) de salmón, cámbaros salteados y cebolla turrada ( rostak löd) y (sjörapport) perlles d'alga coloraes", "Salmón n'aceite de cítricos y pastel de sardines ( sill *inlang) marinados con cebolla y cenahoria y pataca ( grönsaskaka)". 

Productos de vienta na Tienda d'Alimentación d'IKEA

ESCENARIO IKEA

21:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado

21:30 Show cooking al cargu de "Cocina con Olaya y Pelayo" y "El ingeniero cocinero"

Trés recetes de película

Los youtubers "Cocina con Olaya y Pelayo" y "El ingeniero cocinero" van ufiertanos un show cooking con "trés recetes de película"

ESCENARIO MAHOU

21:45 Show coctelería al cargu de Lolo Remeseriro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola, ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

ESCENARIO IKEA

domingo día 03

12:00 Apertura de puertes

RECINTO FERIAL

12:10 Degustación gratuita de café

Cafento

Degustación gratuita de café nel stand de Montecelio mientres tol horariu d'apertura del festival.

ZONA MARKET

12:30 Show Cooking al cargu de Luis Veira

Cocina Mahou

ESCENARIO MAHOU

12:30 Degustación de variedades de café

Cafés Dromedario

Degustación gratuita y cates comentaes de variedaes de Cafés Dromedario, na so stand na zona Market, mientres tol horariu d'apertura del festival.

ZONA MARKET

12:30 Taller a cargo de Mariano Mier

Cocines del mundu

Apriende a preparar "Poke Hawaiano",  "Kinilaw Filipino" y "Llubina n'adobo" con Mariano Mier.

Duración: 1 hora 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

12:45 Show cooking al cargu de Rodrigo Roza

La Taberna del Zurdo

ESCENARIO IKEA

13:00 Taller a cargo de Diego López -Montecelio

Latte Art

Diego López, Asesor Barista de Montecelio va impartir el taller "LatteArt" nel stand de Montecelio na zona Market.

Duración: 1 hora 

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:45 Show Cooking a cargo de Alan García

Alan García, de Panadería Artesana Manín, va preparar "L'Abuela Rockera", Krunch Nocinarcea" y "Ferrerón Rocher"

ESCENARIO MAHOU

14:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado

14:00 Taller Torta del Casar y Pimentón de la Vera

Taller Diputación de Cáceres

Taller impartíu por Javier Muñoz Pérez y Bonifacio Sánchez.

Ufiertáu pola Diputación de Cáceres.

Duración: 1 hora 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

15:00 Show Cooking al cargu de Mateo Sierra

¡Ensin gluten!

ESCENARIO MAHOU

15:00 Show Cooking al cargu de David Pallás

Demostración Turrones d'Autor para Navidá

ESCENARIO IKEA

16:00 Taller de xamón Ibéricu Dehesa de Extremadura

Les sos cualidaes y la so corte a cuchiellu

Taller/ cata de corte de xamón Ibéricu Dehesa de Extremadura impartíu por Jesús González León y ufiertáu pola Diputación de Cáceres.

Duración: 1 hora 

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

16:15 Show Cooking al cargu de Kike Piñeiro y Eloy Cancela

Cocina Mahou

ESCENARIO MAHOU

16:15 Firma de llibros David Pallás

"Pasión pol Chocolate"

GASTROLIBRERíA

16:30 Show cooking al cargu de Covadonga García- Masterchef Junior

Actividad infantil

Cuadonga García, concursante de MarsterChef Junior 3, va realizar recetes empobinaes a pequeños y mayores.

ESCENARIO IKEA

17:00 Taller al cargu de Diego López- Montecelio

"Coctelería Iced Tea & Fervinchos"

Diego López, Asesor Barista de Montecelio va impartir el taller "Coctelería Iced & Fervinchos" nel stand de Montecelio na zona Market

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:00 Firma de llibros con Mateo Sierra

¡Sin Gluten!

GASTROLIBRERíA

17:00 Taller de coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:30 Taller/cata al cargu de Aitor Vega

Cata d'Alimentos del Paraísu Natural

Taller con degustación de "Alimentos del Paraísu Natural".

Duración: 1 hora

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

17:30 Show cooking al cargu de Alberto González

Cocina Mahou

ESCENARIO MAHOU

18:00 Show Cooking a cargo de Elka Mocker

Ama, come, vive, brilla

Elka Mocker va preparar "Raviolis de remolacha rellenos de "nata" de trufa blanca y Turrón de jijona caseru."

ESCENARIO IKEA

18:30 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado

18:45 Show cooking al cargu de Alejandro Villa

Escontra'l cumal pel camín de la base tradicional

Alejandro Villa, del Café de Pandora (Avilés) va preparar "Taragaños de cacagüés y atún coloráu al natural", "Langostinos de Huelva braseados y glaseados sobro arroz de  rabu wagyu", "Sacu de reineta con dulce de lleche, crema de vainilla y sorbete de quesu mascarpone"

ESCENARIO MAHOU

19:00 Taller coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

19:00 Taller al cargu de Sergio Rama

Cocina con Ternera Asturiana

Duración: 1 hora 30 minutos

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

19:15 Show Cooking al cargu de Fredy Moma

Abilius Gastrochigre

ESCENARIO IKEA

19:30 Firma de llibros con Elka Mocker

Ama, come, vive, brilla

"Ama, come, vive, brilla", convídanos a namoranos d'una alimentación natural, d'enclín vexetal y llibre de productos altamente procesaos. Vas a topalo en nuesa la Gastro Llibrería.

GASTROLIBRERíA

20:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado
lunes día 04

12:00 Apertura de puertes

RECINTO FERIAL

12:10 Degustación gratuita café Montecelio

Montecelio

Va tener llugar nel stand de Montecelio mientres l'horariu d'apertura del festival

ZONA MARKET

12:30 Degustación de variedades de café

Cafés Dromedario

Degustación gratuita y cates comentaes de variedaes de Cafés Dromedario, na so stand na zona Market, mientres tol horariu d'apertura del festival.

ZONA MARKET

12:30 Taller al cargu de Torta del Casar y Pimentón de la Vera

Ufiertáu por la Diputación de Cáceres

Taller impartíu por Javier Muñoz Pérez y Bonifacio Sánchez.

Duración: 1 hora

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

12:30 Ponencia al cargu de Pep Palau

Fòrum Gastronòmic

ESCENARIO MAHOU

12:45 Ponencia con degustación ufiertada pola Consellería Do Mar

O noso mar, marca. Consellería do Mar

Presentación de la marca calidable pescaderíes, ¿de onde se non?,*promovida pola Consellería do Mar de la Xunta
de Galicia.

Presentación con cata de productu.

ESCENARIO IKEA

13:00 Taller al cargu de Diego López.- Montecelio

"Cafés especiales"

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:30 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:45 Show Cooking al cargu de Alvaro Victoriano

Cocina Mahou

Álvaro Victoriano va preparar:"Sopa miso con carabineros y orca". "panteone de sardina escabechada y quesu Morbier" y "gominolas de Mahou Maestra"

ESCENARIO MAHOU

14:00 Master Class coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

15:00 Show cooking al cargu de Diego Fernández y Jhonatan González

Cocina a cuatro manos

Diego Fernández, del Restorán Regueiro, y Jhonatan González, de la Pastelería Cabo Busto, van realizar una demostración de cocina conxunta: saláu y duce.

ESCENARIO IKEA

15:15 Show cooking al cargu de Pedro Noriega

Castru El Gaiteru

ESCENARIO MAHOU

15:30 Taller al cargu de Diego López- Montecelio

"Combinaos de Cold Brew."

Diego López, Asesor Barista de Monrecelio, va impartir el taller Combinaos de Cold Brew" 

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

16:30 Taller coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duracion:1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

16:45 Taller con menaje

IKEA

Duración: 1 hora

ESCENARIO IKEA

16:45 Cata privada

DOP Sidra de Asturias

Impartida por Iñaki Busto de Gustatio

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

16:45 Mesa redonda

El futuru de la gastronomía asturiana

Intervienen:

José Antonio Campoviejo- Chef de El Corral del Indianu 

María Busta- Chef de Casa Eutimio.

Maríán G. Rúa- Decana de la Facultad de Turismo de Oviedo.

Beatriz Pérez- Presidenta de la DOP Vino de Cangas.

David Castañón- Blog Les Fartures

 

Modera:

Raquel Mendanya- Directora "No tqdes sin comerlo ni beberlo"

ESCENARIO MAHOU

17:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

12:00 Inauguración GijónSeCome 2017

Bienvenida y visita al recinto

Presentación del programa al cargu d'Ana Rellán, directora de GijónSeCome, ponentes de la II edición y autoridaes oficiales. 

ESCENARIO MAHOU

12:10 Degustación gratuita de café

Montecelio

Degustación gratuita de café nel stand de Montecelio de 12:00 a 21:00 hores.

ZONA MARKET

12:30 Degustación gratuita de variedaes de café

Cafés Dromedario

Degustación gratuita y cates comentaes de variedaes de Cafés Dromedario na so stand na zona Market.

ZONA MARKET

12:30 Taller/cata con Aitor Vega

Cata de Alimentos del Paraíso Natural

Degustación de "Alimentos del Paraiso Natural" n'una cata comentada al cargu d'Aitor Vega, espertu queseru.

Duración: 1 hora

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

13:00 Ponencia al cargu de Juan Llorca

L'alimentación ye la cuestión

JUAN LLORCA, chef con más 22 años d'oficiu, ye un apasionáu de la nutrición y alimentación infantil.

ESCENARIO IKEA

13:00 Taller impartíu por Enrique Salgueiro

¿Cómo faer un expresso perfectu?

Enrique Salgueiro, barista espertu, va enseñanos a realizar el meyor café en casa. El taller va tener llugar nel stand de Montecelio asitiáu na zona Market.

Duración: 1 hora 

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:00 Show cooking de Sergio Rama

Show cooking de Sergio Rama

Sergio Rama, cocineru oficial de la I.G.P.Ternera Asturiana.

ESCENARIO MAHOU

14:00 Taller con degustación de Conservas El Viejo Pescador

Conserves artesanes

Conservas El Viejo Pescador propónvos una maraviyosa degustación de productos artesanos para esfrutar del so escelente sabor y calidá. Les nueses cates caracterizanse por ser bien abondoses, cercanes y nelles entusiasma cuntar lo que faemos y cómo lo faemos, que nos conozáis y pasar xuntos un ratu prestosu.

¡Esperámosvos!¡Veníi con fame!

 

Taller de pagu.

Places llindaes: 20

¡¡¡Sólo 8 plazas disponibles!!!

Preciu: 9 €/ persona (nun inclúi entrada al eventu)

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

14:00 Taller de tiraje de cerveza a cargo de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

14:15 Show cooking al cargu de Carla Soto

Cocina Vegana

Carla Soto, tamién conocida como Nahual, va preparar: "Pad Thai" y "Batíu cremosu de chía, quivi y plátanu"

ESCENARIO IKEA

14:30 Show cooking al cargu de Francis Refolio

De la devesa a la mesa

Francis Refolio va enseñanos la meyor cocina estremeña de la mano de la Diputación de Cáceres.

ESCENARIO MAHOU

16:00 Show cooking al cargu de Viviana Fleischer

Steak Tartar 3.0

Viviana Fleischer, del Restorán El Cencerro, va preparar Steak Tartar 3.0, una nueva versión del steak tartar de siempre.

ESCENARIO MAHOU

16:45 Show cooking al cargu del Gremiu d'Artesanos Confiteros

Tatín

Alberto Díaz y Belén Mata van preparanos "Tatín de pera y quesu d'oveya."

ESCENARIO IKEA

17:00 Taller al cargu de Coca-Cola

Zona Bliss

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora.

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:00 Taller al cargu de Enrique Salgueiro- Cafento

Diferencies ente variedá de café Arábico y Robusta.

¿Cuántu sabes de cafés? Apriende de les sos variedaes de la mano de Montecelio. El taller va tener llugar nel so stand.

Duración: 1 hora 

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:30 Show cooking/ taller infantil al cargu de Estela Antuña, concursante de MasterChef Junior

 "Foodinthebox", sanu, rápido y senciellu.

Estela Antuña va realizar un show cooking para públicu infantil con una de les recetes de "Foodinthebox", cocina sana, rápida y senciella.

Sortéu ente los asistentes de una caxa "foodinthebox" colos mesmos ingredientes pa practicar en casa.

Amás, llévate un bonu descuentu del 15% pa l'alquisición de "caxes con receta" al traviés de la páxina web www.foodinthebox.com

Taller para niños/as mayores de 6 años

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

17:30 Show cooking al cargu de Iván Villar

La Gran Vestusta

Iván Villar va preparar "Boletus grartinados d'afumáu de pría", "Atún coloráu con caviar de llima" y "Papada de gochu asturcelta con langostinos y cóctel de vinu de sidra".

ESCENARIO MAHOU

18:00 Firma de llibros con Gonzalo D´Ambrosio

"La Cocina de Gonzalo D'Ambrosio"

GASTROLIBRERíA

18:00 Show Cooking al cargu de Adrián San Julián e Iratxe Miranda

Yume

ESCENARIO IKEA

18:45 Show cooking al cargu de Marcos Morán

Casa Gerardo

ESCENARIO MAHOU

19:00 Taller de xamón Ibéricu Dehesa de Extremadura

Les sos cualidaes y la so corte a cuchiellu

Taller impartíu por Jesús González León y ufiertáu pola Diputación de Cáceres.

Duración: 1 hora 

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

19:00 Taller al cargu de Coca Cola

Zona Royal Bliss

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola, ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

19:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra de Mahou en GijónSeCome 2017

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

19:15 Show Cooking al cargu de Javier Farpón

Menú Casa Farpón 2017

Javier Farpón va preparar "Versiones del Calamar", "Panceta, Pulpu y Caldu de Gochucu", "Seronda de Casa Farpón", "Arroz Meloso con Rabu de Toru" y "Tatín de mazana".

ESCENARIO IKEA

20:00 Ponencia con cata al cargu de Miguel Puchal

Arume, sabor y testura nel pan

Miguel Puchal, espertu panaderu, va falanos de les distintes variedaes de pan.

Inclúi cata.

ESCENARIO MAHOU

20:30 Taller d'arroces con Bruno Lombán

Restorán Quince Nudos (Ribadesella)

Apriende los trucos para faer un bon arroz de la mano de Bruno Lombán,  chef apasionáu d'esta cebera. 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

20:30 Show cooking al cargu de Rubén Díaz de la mano d' IKEA

Recetas con salmón

Rubén Díaz va preparar " Ensalada de salmón marinado y sardines especiados, mueyu de rábanu picante y güevu buñuelo", "Coca ( pan Bröd mjukkaka) de salmón, cámbaros salteados y cebolla turrada ( rostak löd) y (sjörapport) perlles d'alga coloraes", "Salmón n'aceite de cítricos y pastel de sardines ( sill *inlang) marinados con cebolla y cenahoria y pataca ( grönsaskaka)". 

Productos de vienta na Tienda d'Alimentación d'IKEA

ESCENARIO IKEA

21:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado

21:30 Show cooking al cargu de "Cocina con Olaya y Pelayo" y "El ingeniero cocinero"

Trés recetes de película

Los youtubers "Cocina con Olaya y Pelayo" y "El ingeniero cocinero" van ufiertanos un show cooking con "trés recetes de película"

ESCENARIO MAHOU

21:45 Show coctelería al cargu de Lolo Remeseriro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola, ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

ESCENARIO IKEA

12:00 Apertura de puertes

RECINTO FERIAL

12:10 Degustación gratuita de café

Cafento

Degustación gratuita de café nel stand de Montecelio mientres tol horariu d'apertura del festival.

ZONA MARKET

12:30 Show Cooking al cargu de Luis Veira

Cocina Mahou

ESCENARIO MAHOU

12:30 Degustación de variedades de café

Cafés Dromedario

Degustación gratuita y cates comentaes de variedaes de Cafés Dromedario, na so stand na zona Market, mientres tol horariu d'apertura del festival.

ZONA MARKET

12:30 Taller a cargo de Mariano Mier

Cocines del mundu

Apriende a preparar "Poke Hawaiano",  "Kinilaw Filipino" y "Llubina n'adobo" con Mariano Mier.

Duración: 1 hora 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

12:45 Show cooking al cargu de Rodrigo Roza

La Taberna del Zurdo

ESCENARIO IKEA

13:00 Taller a cargo de Diego López -Montecelio

Latte Art

Diego López, Asesor Barista de Montecelio va impartir el taller "LatteArt" nel stand de Montecelio na zona Market.

Duración: 1 hora 

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:45 Show Cooking a cargo de Alan García

Alan García, de Panadería Artesana Manín, va preparar "L'Abuela Rockera", Krunch Nocinarcea" y "Ferrerón Rocher"

ESCENARIO MAHOU

14:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado

14:00 Taller Torta del Casar y Pimentón de la Vera

Taller Diputación de Cáceres

Taller impartíu por Javier Muñoz Pérez y Bonifacio Sánchez.

Ufiertáu pola Diputación de Cáceres.

Duración: 1 hora 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

15:00 Show Cooking al cargu de Mateo Sierra

¡Ensin gluten!

ESCENARIO MAHOU

15:00 Show Cooking al cargu de David Pallás

Demostración Turrones d'Autor para Navidá

ESCENARIO IKEA

16:00 Taller de xamón Ibéricu Dehesa de Extremadura

Les sos cualidaes y la so corte a cuchiellu

Taller/ cata de corte de xamón Ibéricu Dehesa de Extremadura impartíu por Jesús González León y ufiertáu pola Diputación de Cáceres.

Duración: 1 hora 

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

16:15 Show Cooking al cargu de Kike Piñeiro y Eloy Cancela

Cocina Mahou

ESCENARIO MAHOU

16:15 Firma de llibros David Pallás

"Pasión pol Chocolate"

GASTROLIBRERíA

16:30 Show cooking al cargu de Covadonga García- Masterchef Junior

Actividad infantil

Cuadonga García, concursante de MarsterChef Junior 3, va realizar recetes empobinaes a pequeños y mayores.

ESCENARIO IKEA

17:00 Taller al cargu de Diego López- Montecelio

"Coctelería Iced Tea & Fervinchos"

Diego López, Asesor Barista de Montecelio va impartir el taller "Coctelería Iced & Fervinchos" nel stand de Montecelio na zona Market

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:00 Firma de llibros con Mateo Sierra

¡Sin Gluten!

GASTROLIBRERíA

17:00 Taller de coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

17:30 Taller/cata al cargu de Aitor Vega

Cata d'Alimentos del Paraísu Natural

Taller con degustación de "Alimentos del Paraísu Natural".

Duración: 1 hora

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

17:30 Show cooking al cargu de Alberto González

Cocina Mahou

ESCENARIO MAHOU

18:00 Show Cooking a cargo de Elka Mocker

Ama, come, vive, brilla

Elka Mocker va preparar "Raviolis de remolacha rellenos de "nata" de trufa blanca y Turrón de jijona caseru."

ESCENARIO IKEA

18:30 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado

18:45 Show cooking al cargu de Alejandro Villa

Escontra'l cumal pel camín de la base tradicional

Alejandro Villa, del Café de Pandora (Avilés) va preparar "Taragaños de cacagüés y atún coloráu al natural", "Langostinos de Huelva braseados y glaseados sobro arroz de  rabu wagyu", "Sacu de reineta con dulce de lleche, crema de vainilla y sorbete de quesu mascarpone"

ESCENARIO MAHOU

19:00 Taller coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

19:00 Taller al cargu de Sergio Rama

Cocina con Ternera Asturiana

Duración: 1 hora 30 minutos

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

19:15 Show Cooking al cargu de Fredy Moma

Abilius Gastrochigre

ESCENARIO IKEA

19:30 Firma de llibros con Elka Mocker

Ama, come, vive, brilla

"Ama, come, vive, brilla", convídanos a namoranos d'una alimentación natural, d'enclín vexetal y llibre de productos altamente procesaos. Vas a topalo en nuesa la Gastro Llibrería.

GASTROLIBRERíA

20:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

ZONA MARKET

Taller finalizado

12:00 Apertura de puertes

RECINTO FERIAL

12:10 Degustación gratuita café Montecelio

Montecelio

Va tener llugar nel stand de Montecelio mientres l'horariu d'apertura del festival

ZONA MARKET

12:30 Degustación de variedades de café

Cafés Dromedario

Degustación gratuita y cates comentaes de variedaes de Cafés Dromedario, na so stand na zona Market, mientres tol horariu d'apertura del festival.

ZONA MARKET

12:30 Taller al cargu de Torta del Casar y Pimentón de la Vera

Ufiertáu por la Diputación de Cáceres

Taller impartíu por Javier Muñoz Pérez y Bonifacio Sánchez.

Duración: 1 hora

 

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

12:30 Ponencia al cargu de Pep Palau

Fòrum Gastronòmic

ESCENARIO MAHOU

12:45 Ponencia con degustación ufiertada pola Consellería Do Mar

O noso mar, marca. Consellería do Mar

Presentación de la marca calidable pescaderíes, ¿de onde se non?,*promovida pola Consellería do Mar de la Xunta
de Galicia.

Presentación con cata de productu.

ESCENARIO IKEA

13:00 Taller al cargu de Diego López.- Montecelio

"Cafés especiales"

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:30 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

13:45 Show Cooking al cargu de Alvaro Victoriano

Cocina Mahou

Álvaro Victoriano va preparar:"Sopa miso con carabineros y orca". "panteone de sardina escabechada y quesu Morbier" y "gominolas de Mahou Maestra"

ESCENARIO MAHOU

14:00 Master Class coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duración: 1 hora

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

Taller finalizado

15:00 Show cooking al cargu de Diego Fernández y Jhonatan González

Cocina a cuatro manos

Diego Fernández, del Restorán Regueiro, y Jhonatan González, de la Pastelería Cabo Busto, van realizar una demostración de cocina conxunta: saláu y duce.

ESCENARIO IKEA

15:15 Show cooking al cargu de Pedro Noriega

Castru El Gaiteru

ESCENARIO MAHOU

15:30 Taller al cargu de Diego López- Montecelio

"Combinaos de Cold Brew."

Diego López, Asesor Barista de Monrecelio, va impartir el taller Combinaos de Cold Brew" 

Duración: 1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

16:30 Taller coctelería al cargu de Lolo Remeseiro

Royal Bliss de Coca-Cola

ROYAL BLISS, nueva marca de mixers de Coca-Cola; ufierta de la mano de Lolo Remeseiro, Brand Ambassador de la marca, un percorríu poles ocho referencies de la gama, esfrutando colos distintos arumes y matices qu'inspiren caúna de les creaciones.

Taller para mayores de 18 años.

Duracion:1 hora

ZONA MARKET

Taller finalizado

16:45 Taller con menaje

IKEA

Duración: 1 hora

ESCENARIO IKEA

16:45 Cata privada

DOP Sidra de Asturias

Impartida por Iñaki Busto de Gustatio

ZONA DE TALLERES 'COCINA CON MIELE'

16:45 Mesa redonda

El futuru de la gastronomía asturiana

Intervienen:

José Antonio Campoviejo- Chef de El Corral del Indianu 

María Busta- Chef de Casa Eutimio.

Maríán G. Rúa- Decana de la Facultad de Turismo de Oviedo.

Beatriz Pérez- Presidenta de la DOP Vino de Cangas.

David Castañón- Blog Les Fartures

 

Modera:

Raquel Mendanya- Directora "No tqdes sin comerlo ni beberlo"

ESCENARIO MAHOU

17:00 Taller de tiraje de cerveza al cargu de Lara Senra

Mahou

Apriende a tirar la caña perfecta con Mahou.

Duración: 45 min.

Taller para mayores de 18 años.

 

ZONA MARKET

Taller finalizado

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017