• INICIO
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • PONENTES 2017
  • //
  • CARLA SOTO
CARLA SOTO

intervenciones

SáBADO DíA 02

14:15Show cooking al cargu de Carla Soto

Cocina Vegana

ESCENARIO IKEA

CARLA SOTO

Nahual Cocina

imagen decorativa

NAHUAL YE UN PROYECTU que surde de la molición por otres formes de vivir y alimentase. Dende pequeña, viví nuna redolada nel que ser vexetarianu nun yera daqué estrañu y llonxanu, sinón una manera d'entender la vida.

 

Asina, y por cuenta de la mio gran pasión pola cocina, naz Nahual: un recetario de platos vexetarianos basaos na gastronomía de too el mundu, en constante construcción y evolución; un llaboratoriu personal nel que puedo esperimentar con total llibertá.

 

Como fonte d'inspiración para los mios platos, recurro en munches ocasiones a la lliteratura, al cine, a la música y a la mio esperiencia personal viaxando. A partir d'ende, dexando volar un pocu la imaxinación, afacer a la mio manera  colos recursos disponibles n'una ciudá pequena como ye Uviéu, procurando utilizar siempres productos de temporada y ecolóxicos.

 

Lo qu'empezó siendo un blogue onde poder almacenar y compartir les mios recetes, dio pasu a un pequenu  serviciu de catering, a la posterior participación en mercaos, feries gastronómiques, impartir talleres de cocina vexetariana y, dende va un añu, a llevar y diseñar la carta d'un restorán n'Uviéu, el Manglar.

Más info

 

www.nahualcocina.com

© GSC

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017