DIEGO LÓPEZ

intervenciones

DOMINGO DíA 03

13:00Taller a cargo de Diego López -Montecelio

Latte Art

ZONA MARKET

17:00Taller al cargu de Diego López- Montecelio

"Coctelería Iced Tea & Fervinchos"

ZONA MARKET

LUNES DíA 04

13:00Taller al cargu de Diego López.- Montecelio

"Cafés especiales"

ZONA MARKET

15:30Taller al cargu de Diego López- Montecelio

"Combinaos de Cold Brew."

ZONA MARKET

DIEGO LÓPEZ

Barista en Cafento

imagen decorativa

DIEGO LÓPEZ FORMOSE na Escuela d'Hostelería de Foz (Llugo) como Técnicu de Servicios de Restorán y Chigre. Darréu, empezó a trabayar como Xefe de Sala na Cafetería Xoyma, hasta qu'en 2009 incorporose a Cafento como asesor barista. Ye, amás, xuez coordinador, técnicu y sensorial de Campeonatos de Baristas, reconocíu pol Fórum Cultural del Café y la Speciality Coffee Association of Europe (SCAE).


Amás de la so esperiencia llaboral, na so trayectoria, quepe destacar el so firme apuesta pola mesma formación continua, realizando cursos de latte art homologados pola SCAE, que lu reconocen como aptu para impartir formación; cursos de barista, tamién de la SCAE, de nivel 1 y 2; cursu de somelier de nivel avanzáu, cursos de coctelería y cursos de cata de café niveles 1 y 2, ta homologado como Formador Oficial pol Forum Cultural del Café.

Estos años de formación y desempeñu profesional converten a Diego López nun espertu tantu en café, como en toles posibilidaes qu'ufierta una de les bébores más populares del mundu yá sía sola, o combinada colos múltiples productos colos que tien un maridaje perfectu. 

Dempués de ser participante en dellos campeonatos, agora combina'l so llabor d'asesor barista en Cafento cola formación de nuevos profesionales y la preparación d'otros baristas para la so participación nos certames rexonal y nacional.

 

Más info

 

www.cafento.com

© GSC

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017