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FREDY MOMA

intervenciones

DOMINGO DíA 03

19:15Show Cooking al cargu de Fredy Moma

Abilius Gastrochigre

ESCENARIO IKEA

FREDY MOMA

Restorán Abilius Gastrochigre (Avilés)

imagen decorativa

SO EL #COCINASINETIQUETAS, ta Fredy Moma, chef y copropietariu de Abilius Gastrochigre. Y ye según denomina a la so cocina. Nun-y gusten les etiquetes, non. Prefier que sía'l veceru'l que valore la so cocina. Defende la gastronomía a la so manera, ufiertando tol bagaxe que-y da haber trabayáu en restoranes de gran prestíu nesti país y de dalgunu del estranxeru. Restoranes Pedro Larumbe (Madrid), NODO de Alberto Chicote, La Terraza del Casino de Paco Roncero (2 estrellas Michelin), El Club Allard de Diego Guerrero (1 estrella Michelin), Restaurante Dennis Martin (2 estrellas Michelin de Suiza), Le Centre (1 estrella Michelin de Suiza), Calima de Dani García (2 estrellas Michelin), La Salgar de Nacho Manzano (1 estrella Michelin) y el restaurante LLamber. De la esperiencia nestos restoranes lleva la esixencia que supon el trabayu a tan altu nivel y la dedicación a un minuciosu trabayu para sosprender el cielu la boca del veceru. Podría dicise que la so cocina ye de mercáu, d'autor y de proximidá (anque non tolos productos qu'utiliza son d'Asturies). Camuda de carta #cada temporada. Para esta seronda, los sos ingredientes fetiches son la galanga, el kimchi y les castañes (que recoyía cuando yera pequenu col so güelu en Cangas).

 

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