• INICIO
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • PONENTES 2017
  • //
  • JHONATAN GONZÁLEZ OVALLE
JHONATAN GONZÁLEZ OVALLE

intervenciones

LUNES DíA 04

15:00Show cooking al cargu de Diego Fernández y Jhonatan González

Cocina a cuatro manos

ESCENARIO IKEA

JHONATAN GONZÁLEZ OVALLE

Pastelería Cabo Busto (Lluarca)

imagen decorativa

LA PASIÓN DEL MOZU JHONATAN pol mundu de la pastelería entamó cuando yera pequeñu: el so tíu, que yera panaderu, descolgaba’l teléfonu y llamaba pa que lu ayudáremos a facer los bollos preñaos. Yera toa una aventura, una aventura que decidí siguir na Escuela d’Hosteleria de Xixón, onde pudo avanzar en conocimientos y entamar a entender el porqué de les coses. Tres acabar los estudios de pastelería y cocina siguió deprendiendo de la mano de grandes profesionales (Pastelería Danas, Casa Gerardo, Pomme Sucre) a los que, ensin dulda, nunca va dexar d’almirar. Buscando la tranquilidá y la cercanía a la familia depués de 6 años na ciudá decidió volver al pueblu y poner en práutica toos esos conocimientos adquiríos. En 2013, entmó faciendo madalenes nel fornu casa y cuando los encargos -yá non solo de madalenes- comenzaron a aumentar decidieron construyir Pastelería Cabo Busto. L’establecimientu ta asitiáu baxo una panera en casa de los güelos, onde lo tradicional y lo moderno únense pa ufrir al veceru una pastelería fresca, menos dulce, onde la calidá del productu y l’usu de frutes de temporada ye lo cimero.

 

Más info

 

Vídeo Pastelería Cabo Busto

 

 

© GSC

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017