• INICIO
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • PONENTES 2017
  • //
  • PEDRO NORIEGA
PEDRO NORIEGA

PEDRO NORIEGA

Restorán Castru El Gaitero (Llanes)

imagen decorativa

ENTAMÓ TRABAYANDO cola familia nun pequeñu hotel con restorán nos branos. Depués estudió na Escuela d'Hostelería de Llanes el  Grau Mediu de cocina. De siguío fizo práutiques en dellos restoranes con estrella Michelin nos que depués pasó una temporada trabayando, too ello col envís de facer una bona base de cocina. Y yá, n'abril de 2014, abrió Castru El Gaiteru, el so restorán en Celoriu (Llanes). La responsable de sala ye la muyer, Marisa, y él xestiona la parte gastronómica.

Busquen facer una cocina sosteniéndose na parrilla, con productu “d'equí”, de mui alta calidá y fresquísimo y con ellaboraciones que nun lo antroxen, sinón qu'él mesmu seya'l protagonista: ”una cocina natural”.

 

Más info

 

www.castrugaiteru.es

© GSC

intervenciones

LUNES DíA 04

15:15Show cooking al cargu de Pedro Noriega

Castru El Gaiteru

ESCENARIO MAHOU

mg.lab 2017