• INICIO
  • //
  • EL FESTIVAL
  • //
  • PONENTES 2017
  • //
  • PEP PALAU
PEP PALAU

intervenciones

LUNES DíA 04

12:30Ponencia al cargu de Pep Palau

Fòrum Gastronòmic

ESCENARIO MAHOU

PEP PALAU

Fundador de Fòrum Gastronomic

imagen decorativa

SI NOS ENTRUGAREN pol ingrediente secretu tres l’ésitu del eventu gastronómicu ensin el que nun s’entendiera la Historia de la cocina española d’anguaño, tendríamos que contestar, ensin duldar, Pep Palau. Dende la primer edición en 1999, el Fòrum Gastronòmic convirtióse nel festival gastro de referencia n’España. Con tres cites consolidaes -Barcelona, Girona, A Coruña- ye, amás, ún de los foros más influyentes del sector internacionalmente. Dende la solombra, esti gastrónomu catalán, gran espertu en quesos, vertebró ensin pedir protagonismu (xunto al so sociu, Jaume von Arend) la edá d’oru de la nueva gastronomía española, que’l so epicentru creativu -y tamién el so reináu- caltúvose constante en Cataluña nes últimes décades, dende El Bulli a El Celler Can Roca. Entusiasta, serenu y perfeccionista, pa Palau ye suficiente la satisfacción del trabayu bien fechu, siempre cola voluntá de dexar el mundiu meyor de lo que lu encontró.

 

Más info

 

www.forumgastronomic.com

 

© GSC

Entama

patrocinadores

collaboradores institucionales

provisores oficiales

collaboradores

mg.lab 2017